[Ens ord] Hva er New York Giant-lovbrudd?

Hva er det mest skuffende laget i denne sesongen? Hvis RAID er sendt til unnskyldningen for Star Defender, har Karlier Mark allerede funnet en unnskyldning for deg selv, så er New York-giganten nå en vinners verste plate, vi må vite at noen eksperter tror at gigantene det er mulig å vinne Meidian East Champion, Shumer og Barkeli og andre vil også vinne Grand Prize.

Hvis giganten er defensiv, resten går tapt, spesielt i forståelse, men deres offensive gruppe er fra utvalget av det frie markedet til valgkonferansen, løper gjennom hele snap-in-perioden, kan være voldsom i dag, den samlede angrepalliansen Nedtelling niende, nedtelling nummer sjette, hvorfor er den gigantiske offensive gruppen som buntet tungt gull for å være så komplett? Her er min analyse:Billige NFL Drakter

Fortauet angrep kan ikke legge grunnlaget for passangrepet

I fjor er Giant Road-feltet fremmet 96,8 meter, ligaen teller syvende; Denne sesongen Giant Road Off-Field Promotes 87.5 meter, Liga teller sjette, bruk listen over øye synger for å velge Sakun – Barkel, fortauet er fortsatt returnert? Faktisk er giganten i denne sesongen i lang tid, teamet har ikke noe annet valg enn å redusere antall veinangrep, gjennomsnittlig 19,2 ganger, ligaen, men gjennomsnittlig effektivitet beregnes hver gang dusjen er avansert, åttende, så det ser ut er fortauet angrepet ikke er dårlig?

Ikke se data først, venner som har sett det gigantiske spillet, skal ha samme følelse, vil Buckley ofte fungere som en tiger, men det ser ut til at høydepunktet er mer enn det faktiske antall koder. Selvfølgelig vil jeg aldri nekte at Baxley er et geni som kjører vakter i flere tiår. Det sies at Barkley er som Barry Sanders. Det er ikke som det, det er som det! Og fellesskapene til Fox TV-stasjonen Troy-Akman sa at Buckley er som en annen kjendis som kjører, kan Bakel, hvorfor Bakley’s Stadium Performance er som to kjendiser som kjører vakter, men den gigantiske veien bringer fortsatt ikke flytte?

Denne sesongen Barkley Pavement fremskritt 5.21 meter, den samme rangeringen, den åttende, den grusomme virkeligheten er at Bakleys overnaturlige talent gjør at han fullførte den andre 8 lange avstanden i ligaen i denne sesongen (15 kode eller mer), denne åtte fremskrittet Mad Cut 281 meter, regnskap for 64,2% av det totale antall poeng, ligaen først, sa godt å høre, dette er en langdistanse rush trussel; Det er ikke bra, kalt lang avstand Antallet spylekoder. Shaking disse åtte fremskrittene, en annen 76 skudd bare avanserte 202 meter, bare 2,66 meter, forstår, når dette laget setter alt veienangrep håper på dette geni, faktisk faktisk den første skitne er ikke bra i det meste av tiden. Når Bakley møter en forsvarer, er hans første reaksjon å hoppe eller rotere for å kvitte seg med motstanderens kroppskontakt, ikke et foran hardt stål, men det er bortkastet i usynlig når du hopper eller roterer. Den andre tre forsvareren vil komme opp med nok tid. Gå til etterfølgeren, Baxley’s Game ser ut til å være fargerik, men den faktiske effekten er ikke bra.

Selvfølgelig er veien angrepet ikke høyt, absolutt ikke ansvaret for å løpebeskyttelsen, fortauet er godt i nærvær av den første året-halapio, bare to spill, på grunn av skader, høyre angriper Patrick-Omame Road Cover dårlig pluss to kutt av kutt og Eric Flals er ikke gode til å dekke veibeskyttelsen, erstatte høyre trunkscharde – WHEA omfattende styrke, omfattende, dårlig vei deksel, hverandre en defensiv person kom til Barsli, selv om Barkeli kan fullføre nesten 3 Tider på veien, men de andre barnets forsvarere snakket tidlig, dette geniet kan ikke øke hastigheten, ofte er det vanskelig å fly.

Hvis et lags første lansere bare kan fremme to eller tre meter, vil dette bare la de andre og tredje filene stå overfor den langsiktige opptaket, og fortauet kan ikke legge grunnlaget for pastaen. Dette er det første av det gigantiske angrepet. forbrytelse.

Lagkameratene har nesten ingen støtte til Eli.

Ny Coach Pat – Når Shu Moer i fjor trener vikingene, ga meg inntrykket: Team taktisk rigor, få fancy rutine, men førsteklasses utførelse. På den tiden er min forståelse at teamet med Keith – Ji Namu ledet som quarterback, du er ikke rik og motstander rutine, det kan bare utføre kvalitet enn offensiven, på dette tidspunktet, jeg tror det forrige kvartal, vikingene gjennomføringsstyrken kan Spill 95 minutter.

Shu Moer forgjenger, dette – bruken av McAdoo Beckham er å la ham Antonio – Brown, Hernandez – Bryant, så han litt dyp umiddelbar bekymring i lang tid, med det kraftigste våpenet for å bekjempe et stort antall kode godt stål som brukes klokt . Men denne sesongen Shu Moer for bruk av øynene mine Beckham: Beckham Jets fewt run, en økning av Beckhams backcourt rundt lommen, deretter økningen i kort pass fra Beckham i endringen til nødstoppkulen, Beckham Passing Attack, selv etterpå To år, Beckham kom tilbake til punt returposisjonen til hånden, hvorfor en superstjerne å ta over utsiden vil gjøre så mye arbeid å gjøre?

Mental umodenhet bredt mottaker og Super bredt mottaker er forskjellig fra det tegnet. Jeg dypt husker to fan kamp den ordinære sesongen i fjor, stål kråke krig, men på visse tider lenger AB84 rookie corner Malone – Humphries viklet Simo, ikke langsiktig pass, men så lenge gripe en mulighet, AB84 pierce atrium kråke . Til sammenligning gjengen mentalt umodne bredt mottaker som, Josh – generasjon av bot og så trenger ikke dvele ved Gordon, Hernandez – Bryant når de ikke er opptatt av å formidle Romo og lærer grimase Beckham er engstelig og skjøt den ut på nettet .

Så Beckham denne sesongen for å få mer av ballen, etter min mening Shu Moer ikke bare for å øke rikdommen i taktikk, mer som et barn gråter hjemme, koble den til en lollipop i munnen, smake sødme poenget de gjør ikke problemer. For Beckham, setter ballen i hendene etter mer enn, la ham føle seg lykkelig fotballkamp, ​​så fant han sin atletiske dagen vertikale Wizards, så signerer stor kontrakt etter denne sesongen, Beckham hadde vært ganske fornøyd, være Electrolux siste par glemte ballen i hendene, Beckham tilbakestilt til den. Eli og Beckham begynte for to år siden, “Miami yacht Seven Gentlemen” hendelsen, er jeg redd forholdet gradvis sprekker, klaget forrige uke Beckham passere Electrolux alltid som å finne en kort rekkevidde mål, og denne ukens kamp mot Hawks, liten Tony er sint og slo sidelinjen av en hårføner, en storby i New York denne profesjonelle team, garderoben er svært sårbar for et problem, ser virkelig er bitterhet mellom Eli og David Beckham ikke en og en halv cent opp.

Selv om lavere sammenlignet med Beckham-feltet og Eli Discord, gir retten eller i det minste en god nok ytelse, men andre lagkamerater for å hjelpe Eli enda mindre: – ulykke i fjor å bli den førstefangeren i Sri Lanka Trane – Sheppard, returner denne sesongen Å ta over nummer to utenfor han begynte en “latent”, ville Shu Moer-treneren at han skulle være som Stephen Vikings – Diggs er så provosert byrden av langdistanseangrep, kan Shepards evne til å kvitte seg med det er generelt. – Andre års stram ende Evan – Ingram skal få mange muligheter i vertikale avstandsangrep kan være en kneskade hindrer sitt tempo, nesten en måneds fravær, treneren kan bare være god på veien Shu Moerdedeksel Everett Everett – Allison for lang tid på retten. – Lag tre brede mottaker cody heller – eller Russell Latimer – Sheppard, utbyttet er svært lavt, ser rundt, i tillegg til Eli Short Pass for å finne nødsituasjon, eller er plutselig passere Beckham, i tillegg til andre mål er ikke veldig pålitelige .

Denne våren, gigantene offensiv takling med den historiske oversikten over store kontrakter verdt en plate signerte tidligere patrioter igjen takle Nate – Soldeu, i tillegg til 5 millioner årslønn før oppkjøpet av Jaguar foran hovedvakt Patrick – Aoma Mei, da Utkast til montering signert andre runde plukke av den første runden har en nettoverdi av pre-care foran på University of Texas El Paso Will – Hernandez, sammendrag, gigantene offensiv frontlinjen styrke bør være stor fremgang, tidligere sa jeg, gigantisk vei deksel Er ekstremt dårlig, men passbeskyttelsen? Denne offensive fronten har tillatt Electrolux fanget og drept 20 ganger mer enn den fjerde ligaen; Ved å passere Pro Football Focus websiden er beskyttet suksessrate, gigantene rangert sist i ligaen fjerde; og i 32,3% av gigantene som passerer angrepstrykk, den femte høyeste ligaen. Piot og hovedsenteret Sahara takler blomster skadet har et visst forhold, men for å si mildt, flere spillere offseason tungt introdusert i pass beskyttelse av deres posisjon rangeringer: de første takene Soldeu 30, Hernandez Care Front 32, 63 Aoma Mei Care Front, ta ut pengene klarte ikke å bli implementert, hvordan det ikke er sint?

Lang tilbakeslag og dårlig offensiv rød sone effektivitet

Etter å ha sagt hovedproblemet, sa han noen av siden av objektive faktorer. Seks kamper i denne sesongen, gigantene er bak tid: 47 minutter og 30 sekunder 58 minutter 26 sekunder, 6 minutter, 33 minutter og 36 sekunder, 48 鈥嬧 € 媘 inutes og 31 sekunder, 58 minutter og 15 sekunder, kan det være sa at i tillegg den tredje uken slo Texas folk utenfor spillet, vil gigantene dårlig forsvar gjøre dem mange spill tidlig i underskuddet, den offensive gruppen hadde lenge vedlikeholdt stramme staten jage poeng, sa før gigantene denne sesongen per spill og Selv rushed ballen 20 ganger mindre enn unormal ubalanse i angrepsmodus motstandere kunne ha sendt et lag for å håndtere anti-pass, Long Pass til Eli Pressure er veldig stor.

I tillegg er den gigantiske røde soneeffektiviteten på 43,8% rangert fjerde fra bunnligaen. Når Red Zone High Effecticy Team, eller det er Tall Catcher Yizhuqingtian, har enten veien som Beverly Hills Cop Attack. Først av alt, det eneste håpet Giants Offensive Weapon – David Beckham er ikke høy, men han og Julio – Jones er veldig lik den røde sonen var gal for dobbeltlaget, så Beckham er i ballen i den røde sonefrekvensen er Bare 12%, det bidro bare til en håndfull; En annen hovedtett ende Evan – Ingram skadet, selv når hans skade, var han ikke en sterk Zhan Zhuang-type stram ende. Fortauet angrep, angriper forsiden av dagens gigantiske hovedgruppe på fem personer, fire personer som veier mer enn 320 kg, letteste Chad-wheeler ligger også i nærheten av 320 lbs, denne gruppen av høy stor frontlinje vanskelig å implementere fleksible trekk dekselet kan fortsatt Tilgi, men i den røde soneforbrytelsen, ser det ut til at de dekker en-mot-en, ikke er effektiv, pluss to gigantiske nå de viktigste kjører tilbake og Wayne Buckley – Gorman er smarte typen, så forskjellen mellom gigantene offensiv rød sone, er Det er basert på bevis.

Selvfølgelig kan alle de ovennevnte spørsmålene faktisk gjøre opp, kan vare spørsmålet er svært viktig.

Eli er skyldige det?

For det andre laget i ligaen, hvis vegflaten er lav offensiv effektivitet, “han” kan lede laget til å spille ballen; Hvis dårlige offensive våpen, “han” kan stimulere potensialet til eldre spillere; Hvis forsvarsgruppen ofte graver, “han” tok jeg den offensive gruppen igjen fylt gropen; Hvis de røde sonevåpen generelt, “han” gikk ut med en magisk ballglobe motstandere håpet sukk. For dagens gigantiske kan det nettopp mangelen på en “han” for å redde teamet – eliten quarterback.

I dag ball hit rate på 68,7% Eli syvende i ligaen for to uker siden etter Derek People – Carl, andre i ligaen treffer det! Giants spillet kan ha sett de to siste ukene av vennene mine alle vet, høy hit rate reflekterer ikke eli sanne ytelse.

Så langt denne sesongen Eli passerte ikke ballen krysset Startlinjen i Ultra-Short Pass-forsøk på 38 ganger innen 10 meter Kort av 109 Pass-forsøkene, regnskapsfører for 17,5 prosent og passerer bedre enn 50,2%, det vil si, ikke Kort pass ti meter, regnskap for to tredjedeler av Eli alle passere enda mer! I så kort avstand fra ballen opprettholdt Eli faktisk en 83,7% hitrate, du kan forestille deg at i begynnelsen av sesongens coach shu Moer er faktisk et bevisst arrangement til Electrolux Buckly mye passerer, la ham vise sitt ekstraordinære åpne land Talent, i tillegg, tidligere analysert, Beckham å få mer av ballen, så ballen vil ofte Eli Beckham raskt spre seg til hendene, og så videre, regner med at Eli kort passerer ballen veldig viktig del av.

Som topp quarterback i 2013-sesjonen av utkastet valg, velg deretter Bill EJ Manuel har ikke vært i stand til å lykkes i ligaen, der den viktigste på hans scouting-rapport: Denne fyren er besatt å passere en nødrute ( checkdown), men nesten ikke har mye ønske et langt pass, og nå blir Eli, Manuel og hans ilk gradvis redusert til en. Bare denne ukens spill mot eagles, har gigantene to ganger i første halvdel av det tredje giret 10 + meter for å møte situasjonen, kan velge Electrolux, flankerer et kort pass, etter ingen ulykke tredje gir konvertering mislyktes, MetLife Stadium Boos rumbled, Kommentator Troy – Ackerman sa, vil fullføre konverterings tredje utstyret, i det minste må du sette ballen dypt, ah!

I tillegg til endeløs kort pass, husk at det er 40 mer enn ti meter i avstand og 30 lang pass ballen mer enn 20 meter denne sesongen Eli Hit Rate er henholdsvis 65% 鈥嬧 € 媋 ND 30%, du er ikke feil, Irak Levin Season Long Pass Hit Rate på bare 30%! Liga femtedel fra bunnen!

Ved å spille noen spill, kan du også se, Eli Passing Performance Egentlig “Hot Eye”:

Da Shepard tok over spalten cornerback med sine rivaler Sidney – Jones entangled endelig få litt plass, eli da han så tilbake, ballen ble skutt, høy shepard fløy overhead og landet foran ham. .. vanskelig å plassere.

Houyi Lai Wings Red Tee Føler at trykket gradvis passerer, forventer å løpe tilbake Gorman Ran fra backcourt, ballen kom raskt, faktisk Gorman kjører løpende tilbake vanlig dra linje, men Eli Ball nådde … Gorman bak!

Beckham venstre vinge og Ronald – Darby utpekt, pluss en ristinghastighetsfordel, Beckham har mottatt en dødsgarant for plass, Elis Pass er rett og slett et kort pass, som Led Beckham hadde stoppet og snudde seg for å plukke opp ballen, ble han endelig nådd For ødeleggelsen av mer enn forestill deg, hvis Brisbane passerer ballen, vil ballen ikke være en rekord Rainbow LED Beckham for å kvitte seg med cornerback og sikkerhetsvakt det? Som kortspas, skjedde en lang ball ødelagt motstandere i første omgang to ganger, noen ganger Beckham for Eli utålelig, egentlig ikke et varmt temperament.

Eli vil endelig prøve et langt pass på 40 meter eller så, du ser på, passerer ballen mye, ah …

Som for tre år siden, vil hans bror Peyton, Eli plutselig denne sesongen ikke finne en følelse, jeg husker da Broncos-teamet er varmt, fulgte broren min for å finne staten, Payton for å finne berøring i playoffs, så jeg er litt bekymret for det Siste sesong var hovedstedet nesten ikke garantert, men laget spilte Big Brother Eli-holdning og vilje, og nå er det gigantiske statsteamet veldig dårlige, Eli er det felles partiet, jeg var bekymret etter slutten av sesongen, Giants Eli vil gi opp. Hvis du virkelig ønsker å forutsi et neste hjem, er privat tanke på sørkysten og Kauf samlet bestefar et godt valg.

Sammendrag fra de første seks spillene Denne sesongen Look, Shu Moer Coach er litt av Whimsy, som Buckley og David Beckham vil maksimere talent, for eksempel å bruke korte pass for å gjøre kontinuerlig Eli-tillit, kan gigantene for mye “overflødig” for mye hard kraft er begrenset, som elver og innsjøer mester bare beveger mangelen på intern styrke. Neste sesong, gigantene i playoffs, eller absolutt urealistisk fantasi, men det er fortsatt mye arbeid de kan tenke, for eksempel, hvis Eli og David Beckham virkelig i dødelige antagonister, var i slutten handlet Beckham, eller kuttet Irak Levin . Men for å bemanne gigant, tror jeg fortsatt ikke at gigantene lovbrudd vil alltid synke ned, med forskudd på sesongen, trener Shu Moer rutine mer praksis jo mer moden, hvis gigantene støtende halvparten av sesongen plutselig stiger, og Eli vil beckham igjen? “Big Apple” I Palace Fighting Story, kan vi se frem til hva de nye “utvidede New York Raiders” eller “Pass som New York.”

 

Opphavsrettslig melding: Denne artikkelen er et eksklusivt manuskript, uautorisert, ingen utskrift, ellers vil juridisk ansvar bli undersøkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *